Nieuw

Dutch Tea Maestro

Dutch Tea Maestro - Celebrate Premixed - 320 gram
2500

Eenheid

zak

Binnen 2 – 3 werkdagen bezorgd / Delivered within 2 - 3 working days
Minimale bestelwaarde is 75,- Euro ex BTW
Levering zal worden uitgevoerd door Dutch Tea Maestro
Merk
Dutch Tea Maestro
EAN/GTIN
8945004541178
Totaalgewicht
320 gram
BTW
9 %
Wil jij iets unieks schenken aan jouw gasten in jouw horecazaak? Kies dan voor de theeblends van Dutch Tea Maestro. De blends zijn samengesteld door één van Nederlands beste theesommeliers Karlijn Dapper. De Premixed Celebrate is een feestelijke mix van zwarte thee met sinaasappel, chai, kersenmix, cacao en chocolade en gouden confetti.

In een zak zit 320 gram thee goed voor ca. 160 kopjes thee (2 gram per kopje).

Vergeet je niet iets? Wil je de thee op een unieke manier presenteren aan jouw gasten? Kies dan voor het serveerplateau van Dutch Tea Maestro dat tevens wordt aangeboden op Foodl. Je kan ervoor kiezen om het plateau op de tafel bij de gast neer te zetten (en zelf te laten pakken) of je kiest ervoor om het plateau achter de bar te plaatsen, de bestelling op te nemen (m.b.v. de theemenukaarten) en serveert de thee in het losse lekbakje samen met het zeefje. De gast ziet zo de losse thee en doet dit zelf in het water m.b.v. het zeefje.
0.32
Zwarte thee, natuurlijk aroma, sinaasappelschil, goudsbloem, appel, hibiscus, rozenbottel, druiven (druiven, plantaardige olie), aroma, kers, gember, kardemom, nootmuskaat, kaneelstokjes, zwarte peper, kruidnagel, CACAO NIBS, druiven (druiven, plantaardige olie), CARAMEL (SUIKER, GECONDENSEERDE MELK, FONDANT, GLUCOSE, PALMPITVET, BOTERVET, natuurlijk aroma, CHOCOLADESTUKJES (SUIKER, CACAOMASSA, CACAOBOTER, EMULGATOR, SOJA LECITINE/E322), natuurlijk aroma, confetti goud (SUIKER, rijstmeel, PINDAOLIE (gedeeltelijk gehard), kleurstoffen E171, E172, glansmiddel Schellak E904, aardappelzetmeel, aroma. Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, noten, pinda's en sesam.
Bevat mogelijkgluten, noten, pinda's, sesam
Koel, donker en droog bewaren in een afgesloten blik/zak.
Dutch Tea Maestro
Alle prijzen zijn in Euro's en exclusief BTW. Check altijd het etiket van het product dat je hebt besteld voor de juiste voedselinformatie. Er kunnen namelijk meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Foodl geeft de voedselinformatie die wij van leveranciers ontvangen ongewijzigd door. De leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedselinformatie.