Royal Goose Company

Royal Goose Croquet (kroket) 35 x 40gr.

Eenheid Doos
2350
Binnen 2 – 3 werkdagen bezorgd
Minimale bestelwaarde is 245,- Euro ex BTW (ex bezorgkosten)
Levering zal worden uitgevoerd door Royal Goose Company
Merk
Royal Goose Company
EAN/GTIN
8718868853530
Totaalgewicht
1.400 gr.
BTW
9 %
Royal Goose Croquet - Kroket - Met de ambachtelijk bereidde ragout met ruim 20% ganzenvlees, is de Royal Goose Croquet een uniek lunchgerecht. Een croquet met een wild karakter en een koninklijke smaak!
1.400 gr.
Bouillon, 20% gekookt ganzenvlees, Tarwebloem (bevat gluten), gist, Boter (bevat melkeiwit incl. lactose), Tarwezetmeel, zout, lupine, kruiden en specerijen (bevat selderij), groente, gelatine (rund), gistexctract, citroensap,plantaardig eiwit, aroma (bevat Soja), verdikkingsmiddelen: E412, E466 emulgatoren: E451, E450, E464, smaakversterker E6
BevatTarwe, Gluten, Melk, Lactose, Selderij, Lupine, Lactose, Glutamaat, Mais, Wortel
In diepvries minimaal -18 C tot aangegeven THT datum op de verpakking. Na ontdooien maximaal 3 dagen houdbaar in koeling op 4°C.
Royal Goose Company
Alle prijzen zijn in Euro's en exclusief BTW. Check altijd het etiket van het product dat je hebt besteld voor de juiste voedselinformatie. Er kunnen namelijk meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Foodl geeft de voedselinformatie die wij van leveranciers ontvangen ongewijzigd door. De leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedselinformatie.