PURE the Winery

PURE Zero Sugar wijn, Wit, 75ml, doos van 6 flessen
5949

Eenheid

Doos

Op ma - vrij voor 14 uur besteld, morgen bezorgd
Minimale bestelwaarde is 59,- Euro ex BTW (ex bezorgkosten)
Levering zal worden uitgevoerd door The Pure Winery (Europe) Ltd
Merk
PURE the Winery
EAN/GTIN
8033267624216
Totaalgewicht
8.3 kg
BTW
21 %
Gratis bezorging!

PURE Zero Sugar wijn is er voor de gast die wil genieten van smaakvolle wijn met minder calorieën. PURE is 100% suikervrij. PURE bevat tot wel 50% minder calorieën ten opzichte van reguliere wijn. PURE bevat 10,5% alcohol. PURE is 100% vegan PURE is ongecompliceerd smaakvol. Smaakprofiel wit: Helder van kleur met gouden reflecties. Deze wijn combineert bloemige en fruitige tonen. Vol en fris, laat het een aangename smaak achter in de mond. Deze wijn is mooi uitgebalanceerd en heeft een fluweelzachte afdronk.
1.3 kg
Alcohol 10.5%; druiven Chardonnay & Saivignon uit de Piemont (Italie); 55kcal/251kj per 100ml; Sugar 0g; Koolhydraten 0g; Fat 0g; Vegan
BevatSulfiet
bewaar advies: 10 -18 graden op een droge plek zonder direct zonlicht
The Pure Winery (Europe) Ltd
Alle prijzen zijn in Euro's en exclusief BTW. Check altijd het etiket van het product dat je hebt besteld voor de juiste voedselinformatie. Er kunnen namelijk meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Foodl geeft de voedselinformatie die wij van leveranciers ontvangen ongewijzigd door. De leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedselinformatie.